Printvriendelijke versieAAArss

Nieuws

Winnaar Binus Cultuurprijs bekend
De eerste Binus Cultuurprijs werd op 14 oktober 2017 uitgereikt aan kunstenaar Fons Roggeman. Met deze nieuwe cultuurprijs  willen het gemeentebestuur en de gemeentelijke raad voor cultuurbeleid (cultuurraad) van Sint-Martens-Latem hulde brengen aan een persoon of organisatie die op cultureel vlak bijzondere verdiensten heeft voor de gemeente.
lees meer
Nieuw reserveringsprogramma voor sporthal en culturele infrastructuur vanaf 1 september 2017
Voor de reserveringen van de sporthal en culturele zalen (Brouwerijschuur, Kunstkroeg, Centrum De Vierschaar, Oase, Pastorie Deurle, Tempelhof), werkt het bestuur vanaf 1 september 2017 met een nieuw online reserveringsprogramma: Supersaas. Dit houdt in dat u als vereniging of als particulier zelf online de beschikbaarheid van een zaal kunt nakijken en eventueel een reservering kunt aanvragen.
lees meer
Wordt u onze beweegcoach?
Het Bewegen Op Verwijzen (BOV)-project wil de ‘zittende’ Vlaming aan het bewegen krijgen. Sint-Martens-Latem is op zoek naar een geschikte Beweegcoach om mensen te motiveren om dagelijks meer te gaan bewegen. Bekijk hier de volledige vacature. Stuur uw CV en motivatiebrief voor 23 oktober 2017 naar lore.declercq@gezondplus.be.
lees meer
Aanpassingswerken Hoge Heirweg
Op 2 oktober 2017 starten de aanpassingswerken in de Hoge Heirweg (omgeving sporthal en voetbalterrein). Deze werken worden uitgevoerd in opdracht van de gemeente en FARYS/TMVW, die instaat voor de opvolging en coördinatie.
lees meer

Ophaalkalender afval
Ophaalkalender afval
Jaarkalender
Jaarkalender
e-loket
e-loket
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Bibliotheek
Bibliotheek