Printvriendelijke versieAAArss

Nieuws

ANPR-camera’s binnen de politiezone Schelde-Leie zijn een feit
De camera’s zijn voorzien op de in- en uitvalswegen in onze zone (N60, N35, N43,…). Ze zijn uitgerust met een ANPR-systeem (= automatische nummerplaatherkenning) dat razendsnel informatie doorgeeft over nummerplaten.  Door professionalisering en inzet van nieuwe technologieën voeren we de strijd tegen woninginbraken verder op.
lees meer
Collega's gezocht!
We zoeken nieuwe, gemotiveerde collega's voor volgende functies: Deskundige patrimonium (statutair met werfreserve), Projectmedewerker Grondgebiedzaken (contract van 1 jaar - verlengbaar).
lees meer
Werken aan ICT-infrastructuur in Gemeentehuis
Vanaf deze week starten werken aan de ICT-infrastructuur van het Gemeentehuis. Hierdoor kunnen er tijdelijk onderbrekingen zijn in delen van onze dienstverlening. We proberen de hinder zo veel mogelijk te beperken en onze medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk verder te helpen.
lees meer
Heeft u schade door de storm? Doe aangifte bij uw verzekeringsmaatschappij en bij de gemeente.
Op 6 juni 2016 werd onze gemeente getroffen door hevig stormweer. Verschillende bomen werden uitgerukt en brachten schade aan openbaar en privaat domein. De gemeente zal bij het rampenfonds vragen om de ramp te erkennen als natuurramp.
lees meer
Zomer aan de Leie! en Pieter Paul
Museum Gevaert-Minne heeft een nieuwe kunstgids, zijn naam is Pieter Paul en gidst je door de wereld van beeldende kunst. Hij neemt je mee naar musea, galeries en kunstinitiatieven bij jou in de buurt. Pieter Paul geeft informatie wanneer jij wil, houdt een agenda bij met evenementen en geeft tips op basis van je favoriete kunstwerken en kunstenaars. Tijdens de expo Zomer aan de Leie! (26/06 t.e.m. 25/09) kan je de app uittesten en zo meer te weten komen over het museum, de kunstenaars en hun werken.
lees meer
Nieuw Dorpsmagazine - juni 2016
Alle inwoners kregen vorige week het Dorpsmagazine in de brievenbus. De digitale versie vindt u hier.
lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Sint-Martens-Latem.
Reservering lokalen
Reservering lokalen
Bibliotheek
Bibliotheek