Printvriendelijke versieAAArss

Nieuws

Sluitingsdagen gemeentehuis tijdens de zomervakantie
Tijdens de zomervakantie 2017 zal het gemeentehuis gesloten zijn op volgende dagen: alle zaterdagen tussen 15 juli tot en met 12 augustus; 21 juli (Nationale feestdag); 15 augustus (Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart); 28 augustus (Latem-kermis). We wensen u een prettige zomervakantie.
lees meer
Inmiddels registreerden 359 inwoners zich voor be-alert. Bent u de volgende?
Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie, willen we u graag snel verwittigen. Daarom kan onze gemeente vanaf nu gebruik maken van BE-Alert, een nieuw systeem dat u meteen op de hoogte stelt van een noodsituatie via sms, e-mail of telefoon.
lees meer
Minister versoepelt maatregelen vogelgriep vanaf 2 juli 2017
Minister van Landbouw Willy Borsus versoepelt vanaf zondag 2 juli 2017 een aantal beschermende maatregelen die de voorbije weken ingevoerd werden in het kader van de vogelgriep.
lees meer
Tieneractiviteiten Zomer 2017
Beste ouders en tieners, Inschrijven voor onze komende tieneractiviteiten is nog steeds mogelijk. De inschrijvingsdatum voor SUP aan de leie op vrijdag 13 juli, is verlengd tot dinsdag 4 juli. Zien we jullie dan? Info en inschrijvingen: Masha.tack@sint-martens-latem.be
lees meer

Ophaalkalender afval
Ophaalkalender afval
Jaarkalender
Jaarkalender
e-loket
e-loket
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Bibliotheek
Bibliotheek