Printvriendelijke versieAAArss

Nieuws

Sluitingsdagen Gemeentehuis tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie 2016 zal het gemeentehuis gesloten zijn op volgende dagen:
lees meer
Collega's gezocht!
We zoeken nieuwe, gemotiveerde collega's voor volgende functies: Deskundige patrimonium (statutair met werfreserve) en Projectmedewerker Grondgebiedzaken (contract van 1 jaar - verlengbaar).
lees meer
Heeft u schade door de storm? Doe aangifte bij uw verzekeringsmaatschappij en bij de gemeente.
Op 6 juni 2016 werd onze gemeente getroffen door hevig stormweer. Verschillende bomen werden uitgerukt en brachten schade aan openbaar en privaat domein. De gemeente zal bij het rampenfonds vragen om de ramp te erkennen als natuurramp.
lees meer
Zomerzoektocht erfgoedhaltes POLS
Wilt u meer leren over erfgoed, leuke prijzen winnen en ondertussen ook wandelen of fietsen? Haal dan zeker de kaart met erfgoedhaltes bij de bibliotheek, het gemeentehuis of museum Gevaert-Minne. Deze kaart met 124 erfgoedhaltes vormt namelijk de basis voor een wedstrijd die POLS & Erfgoedcel Leie Schelde organiseren in de gemeenten Deinze, De Pinte, Gavere, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte.
lees meer
Onze lokale ondernemers op vakantie
Bekijk op de vakantiekaart van Ondernemend Latem-Deurle vzw wanneer onze lokale ondernemers met verlof zijn.
lees meer
Zomer aan de Leie! en Pieter Paul
Museum Gevaert-Minne heeft een nieuwe kunstgids, zijn naam is Pieter Paul en gidst je door de wereld van beeldende kunst. Hij neemt je mee naar musea, galeries en kunstinitiatieven bij jou in de buurt. Pieter Paul geeft informatie wanneer jij wil, houdt een agenda bij met evenementen en geeft tips op basis van je favoriete kunstwerken en kunstenaars. Tijdens de expo Zomer aan de Leie! (26/06 t.e.m. 25/09) kan je de app uittesten en zo meer te weten komen over het museum, de kunstenaars en hun werken.
lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Sint-Martens-Latem.
Reservering lokalen
Reservering lokalen
Bibliotheek
Bibliotheek