Nieuws

Nieuw reserveringsprogramma voor sporthal en culturele infrastructuur vanaf 1 september 2017
Voor de reserveringen van de sporthal en culturele zalen (Brouwerijschuur, Kunstkroeg, Centrum De Vierschaar, Oase, Pastorie Deurle, Tempelhof), werkt het bestuur vanaf 1 september 2017 met een nieuw online reserveringsprogramma: Supersaas. Dit houdt in dat u als vereniging of als particulier zelf online de beschikbaarheid van een zaal kunt nakijken en eventueel een reservering kunt aanvragen.
lees meer
Tienerwerking - Memorial Van Damme
Beste ouders en tieners, Op vrijdag 1 september 2017 gaan we met onze tienerwerking de Memorial Van Damme bezoeken! Wie oog in oog wil staan met wereldkampioen Nafi Thiam en andere sporters, schrijf je snel in! Kostprijs: 5 euro Waar: om 17.45 uur aan de Sporthal van Sint-Martens-Latem, terug r...
lees meer
Latem Kermis 2017
Vrijdag 25 augustus 2017 is het terug Latem kermis! En dit tot en met maandag 28 augustus 2017. Laat jullie verrassen door het vernieuwde uitgebreide programma!
lees meer
Stem op uw favoriete kandidaat voor de Binus Cultuurprijs 2017
De Binus cultuurprijs wordt in 2017 voor de eerste keer uitgereikt door het gemeentebestuur en het gemeentelijke raad voor cultuurbeleid van Sint-Martens-Latem. De cultuurprijs is vernoemd naar Albijn Van den Abeele (1835-1918). Uit de binnengekomen kandidaturen selecteerde de jury onder voorzitterschap van de voorzitter van de gemeentelijke raad voor cultuur, dhr. Bart Vandesompele 10 genomineerden.
lees meer

Ophaalkalender afval
Ophaalkalender afval
Jaarkalender
Jaarkalender
e-loket
e-loket
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Bibliotheek
Bibliotheek