Bibliotheek

Onze bibliotheek is een plaats die voor iedereen toegankelijk is, waar informatie wordt gedeeld met zoveel mogelijk mensen. Ook wie geen lid is van de bibliotheek is welkom. U kan er vrij binnenlopen om boeken en tijdschriften in te kijken, u kan gebruik maken van de pc’s om op internet te surfen of u kan met uw eigen toestel aansluiten op de gratis wifi.

Er is een ruim en actueel aanbod voor kinderen, jongeren, volwassenen, moeilijke lezers en slechtzienden. Bent u op zoek naar een boeiende roman, een informatief boek, een interessant tijdschrift? Wilt u liever een luisterboek op cd of een speelfilm op dvd? Via de catalogus kan u zien welke werken de bibliotheek in haar bezit heeft en of ze al dan niet aanwezig zijn. Meer informatie over de collectie vindt u hier. Als u lid bent van de bibliotheek, kan u al deze materialen gratis ontlenen. Via MijnBibliotheek kan u uw uitgeleende materialen zelf verlengen, en zoveel meer. Lees hier meer over deze service.

De bibliotheek organiseert ook regelmatig activiteiten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Op die manier wil de bib haar aanbod verrijken, (lees)cultuur promoten en meer doen dan zomaar materialen aanbieden en ontlenen. De bib wil ook stimuleren en hiertoe een leuke ontmoetingsplaats zijn.

Welkom in onze bibliotheek!

Activiteiten

Catalogus bib

Medewerkers

  • Catherine Hartmann (bibliothecaris)
  • Cleo De Leeuw
  • Ketty Despiegeleire
  • Jill Huys
  • Mariann Naessens
  • Marleen Vanackere
logo facebook sint-martens-latem

Contacteer ons

Latemstraat 78
9830 Sint-Martens-Latem
tel. 09 282 87 87
Mail ons

Openingsuren

di

16.00-19.00

wo

14.00-18.00

do

10.00-12.00  15.00-18.00

za

10.00-12.00