Herstellingswerken rijweg Mortelputstraat

De gemeente plant herstellingswerken aan de rijweg in de Mortelputstraat. De werken betreffen in eerste instantie het oppersen van een aantal verzonken betonplaten in de rijweg; op een later tijdstip zal een onderhoudsvoegvulling van de bestaande langs- en dwarsvoegen uitgevoerd worden. Deze werken zullen uitgevoerd worden door aannemersbedrijf NV Robuco.

Het oppersen van de verzonken betonplaten zal maandag 22 mei 2017 uitgevoerd worden. Hiervoor zal de Mortelputstraat op maandag 22 mei 2017 vanaf 7.30 uur tot dinsdag 23 mei 2017 om 8 uur volledig afgesloten worden voor alle verkeer, behalve fietsers, motorfietsers en voetgangers. Het fietspad blijft toegankelijk.

Het 2de deel van de werken (onderhoudsvoegvulling) zal door dezelfde aannemer enkele dagen later uitgevoerd worden. Hiervoor dient de straat niet afgesloten te worden; enkel in de zone waar men aan het werk is kan er tijdelijk enige hinder zijn. Mogen we vragen om de instructies en aanwijzingen van de aannemer goed op te volgen en de aangebrachte signalisatie te respecteren.

We danken u voor uw begrip.