Nieuw reserveringsprogramma voor sporthal en culturele infrastructuur vanaf 1 september 2017

Voor de reserveringen van de sporthal en culturele zalen (Brouwerijschuur, Kunstkroeg, Centrum De Vierschaar, Oase, Pastorie Deurle, Tempelhof), werkt het bestuur vanaf 1 september 2017 met een nieuw online reserveringsprogramma: Supersaas. Dit houdt in dat u als vereniging of als particulier zelf online de beschikbaarheid van een zaal kunt nakijken en eventueel een reservering kunt aanvragen. Hou echter rekening met de huidige reglementen bij uw reservering: reglement sporthal en reglement gebruik infrastructuur. De reeds aangevraagde reservaties werden door ons reeds in het systeem ingegeven.

Opgelet:

  • Particulieren (inwoners van Sint-Martens-Latem) kunnen uiterlijk 3 maanden op voorhand reserveren en betalen 125 euro (na ontvangst factuur) en 100 euro waarborg (cash bij afhaling sleutel).
  • Verenigingen van de gemeente kunnen uiterlijk 12 maanden op voorhand reserveren (gratis).
  • Enkel de Brouwerij, Centrum De Vierschaar, de Oase en de pastorie van Deurle worden ter beschikking gesteld van particulieren (inwoners van Sint-Martens-Latem).
  • Commerciële activiteiten zijn niet toegelaten.
  • Alle activiteiten stoppen ten laatste om middernacht.

Hierbij bezorgen we u ook een handleiding over gebruik van de toepassing op computer. Via mobiele apparaten kunt u  de toepassing ook gebruiken. De schermen zijn vergelijkbaar, doch niet helemaal hetzelfde. Elke aanvraag voor reservering wordt door de gemeente nog bevestigd via mail (voor de culturele zalen na goedkeuring door college). Zonder deze bevestigingsmail is uw reservering niet gegarandeerd.

Voor culturele zalen kunt u via deze link  inloggen: www.sint-martens-latem.be/reserveringcultuur.
Voor de sporthal kunt u via deze link inloggen: www.sint-martens-latem.be/reserveringsport.

Op 29 augustus 2017 om 20 uur voorzien we voor de verenigingen een demosessie in het Gemeentehuis (Kleine Artiestenzolder). Gelieve door te geven aan Brigitte of uw vereniging zal aanwezig zijn. Als u nog vragen heeft, kunt u steeds terecht bij Brigitte Dierickx 09 282 17 00 of gemeente@sint-martens-latem.be (voor de culturele infrastructuur) en de collega’s van sporthal op 09 282 73 73.