Nieuwe kinderopvang 'Droomwolkje'

  • 11 januari 2021

Sint-Martens-Latem en De Pinte openen een nieuwe kinderopvang.

De organisator gezins-en groepsopvang van De Pinte en Sint-Martens-Latem openden op 4 januari een nieuwe kinderopvanglocatie voor baby’s en peuters in het centrum van Sint-Martens-Latem. De kinderopvang heet ‘Droomwolkje” en is geopend sinds maandag 4 januari 2021. De dienst beoogt een capaciteit van maximum 18 kinderen vanaf april 2021.

De opvang is inkomen gerelateerd en er is pas een vrije plaats vanaf mei 2022.

 

De kinderbegeleiders die de kinderen zullen opvangen zijn Yasmine Verfaillie en Stéphanie De Rijcke. Zij hebben gekozen voor de naam “droomwolkje”.  

 

De opvang is elke dag open van 7.30 tot 18.30 en blijft gegarandeerd bij eventuele ziekte van de begeleiders. De organisator zorgt dan steeds voor kwalitatieve vervanging. In Droomwolkje kan je ook op zaterdag terecht voor de opvang van kinderen tot 12 jaar, de openingsuren zijn dan van 9-17u.

 

Heb je interesse in deze nieuwe opvang? Registreer je dan zo snel mogelijk via het lokaal loket kinderopvang www.kinder-opvang.be. Hier kan je een overzicht vinden van alle kinderopvangvoorzieningen in je eigen gemeente en hoef je maar één keer je opvangvraag te stellen. Door het beperkt aantal plaatsen wordt voorrang gegeven aan inwoners van De Pinte en Sint-Martens-Latem.

 

De organisator Gezins-en Groepsopvang is steeds op zoek naar nieuwe kandidaten. Dit zowel voor kinderopvang gezinsopvang (onthaalouder) in een eigen woning als groepsopvang in een van onze kinderdagverblijven.

Sociaal huis
Vennelaan 23
9830 Sint-Martens-Latem
België
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
Gesloten
Gesloten
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
Gesloten
O.L.H.-Hemelvaart
Warning 13 mei gesloten