Nieuws

  • 16 augustus 2018
petanque2

Vernieuwde petanqueterreinen

Deze zomer werden de petanqueterreinen op maar liefst 3 sites aangepast. Deze zijn toegankelijk voor iedereen! Je kan deze vinden aan het rusthuis Ter Venne (Vennelaan), Open Veld en aan de inrit van de Nieuwe Brug (Pontstraat 12).
wegenwerken
  • 16 augustus 2018

Golflaan tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer

De vluchtheuvel in de Golflaan, ter hoogte van Hoge Heirweg moet hersteld worden. De bestaande verharding (betonstraatstenen) wordt vervangen door uitgewassen beton.
stralende zon
  • 6 augustus 2018

Droogte: Gouverneur legt nieuwe maatregelen op

De Gouverneur van Oost-Vlaanderen nam op 3 augustus 2018 een nieuw besluit over het waterverbruik. Enkele aanpassingen zijn doorgevoerd met betrekking tot de tijdsspanne waarbinnen besproeien mogelijk is en het capteren van water voor vee.
stralende zon
  • 26 juli 2018

Warme dagen: draag zorg voor jezelf en anderen

Vandaag en morgen zijn heel warme temperturen voorspeld. Zorg dragen voor jezelf en voor anderen is heel belangrijk. Kom naar het Sociaal Huis als u verkoeling zoekt.
padel 2018
  • 8 augustus 2018

Padel in augustus

Tijdens de maand augustus 2018 kan er Padel beoefend worden op de terreinen van de tennisclub (Mevrouw Simmonetlaan 1B). Padel is een mix van tennis en squash en toegankelijk voor jong en oud. Zowel leden als niet-leden kunnen deze nieuwe sport eens komen testen.
glascontainers
  • 3 augustus 2018

Glascontainers Hoge Heirweg ondergronds gebracht

Recent werden de glascontainers in de Hoge Heirweg ondergronds gebracht. Voortaan kunt u met uw glazen flessen en bokalen terecht aan de parking van het voetbalplein. De glasbollen op de parking van de sporthal werden inmiddels verwijderd.
rustende schapen westerplas
  • 26 juli 2018

Publieke inspraak watergevoelige openruimtegebieden

Publieke inspraak van 30 juli 2018 tot en met 30 augustus 2018 over de aanduiding van watergevoelige openruimtegebieden.
verkeersbord wegenwerken
  • 6 augustus 2018

Renovatie brug Witte Paalstraat Afsnee

Op maandag 20 augustus 2018 start het Agentschap Wegen en Verkeer met de renovatie van de brug Witte Paalstraat over de E40 in Afsnee. De brug wordt volledig vernieuwd. Tijdens de werken wordt de brug volledig afgesloten. Het verkeer moet omrijden in beide richtingen.
stralende zon
  • 27 juli 2018

Droogte: Gouverneur legt bijkomende maatregelen op

De Gouverneur van Oost-Vlaanderen neemt naar aanleiding van de aanhoudende droogte bijkomende maatregelen over watergebruik en brandgevaar. Watergebruik Verbod op captatie van onbevaarbare waterlopen
Pastoerie Latem
  • 24 juli 2018

Uitnodiging opening tijdelijke bib

Op dinsdag 31 juli 2018 heropent de bibliotheek op de nieuwe, tijdelijke locatie in de pastorie van Latem, Dorp 11 (naast de kerk van Latem).