Nieuws

  • 3 april 2020
Tips preventie Corona virus

Anderstalige informatie coronamaatregelen

Leest u de coronamaatregelen graag na in de taal die u het beste ligt?
Tips preventie Corona virus
  • 2 april 2020

Tweede bewonersbrief over coronamaatregelen

Op donderdag 2 april 2020 werd aan alle inwoners een brief bezorgd met informatie over de maatregelen die de gemeente neemt om de verspreiding van het coronavirus in te dijken.
gemeentehuis en leie klein
  • 31 maart 2020

Nieuwe pin- en pukcode eID aanvragen 

Door de coronamaatregelen verloopt er heel veel online. De hinderpremie voor ondernemers maar ook alles rond werkloosheid (RVA). Hiervoor heeft u uw elektronische identiteitskaart (eID) én de pincode nodig. 
Tips preventie Corona virus
  • 30 maart 2020

Verlenging maatregelen tegen corona

Op 27 maart 2020 werden de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verlengd. De maatregelen zijn voorlopig van kracht tot en met zondag 19 april 2020. Als gevolg van deze verlenging wordt ook de gemeentelijke dienstverlenging tot die datum aangepast: 
herfst - tuin gemeentehuis
  • 2 april 2020

Vacature Coördinator Cultuurregio Leie Schelde

Cultuurregio Leie Schelde zoekt een coördinator! Heeft u een passie voor cultuur, bent u een geboren organisator en wil u deze nieuwe organisatie mee uitbouwen? Grijp dan uw kans! 
laatem lopen 2020 klein
  • 31 maart 2020

Laat'em lopen afgelast

Gezien de geldende maatregelen om het coronavirus in te dijken werd beslist om Laat'em Lopen op 15 mei 2020 niet te laten doorgaan.   
logo student at work
  • 30 maart 2020

Jobstudenten zomervakantie 2020

Ook al weten we nog niet goed hoe onze zomer er zal uitzien, vragen we graag aan de studenten om hun kandidatuur in te dienen voor een vakantiejob.
Tips preventie Corona virus
  • 1 april 2020

Textielcontainers sluiten

Door de coronamaatregelen is er heel wat dienstverlening aangepast. Ook het leegmaken van de textielcontainers in de gemeente verloopt minder vlot dan normaal.
Tips preventie Corona virus
  • 31 maart 2020

Vlonderpad in Parkbos deels afgesloten

Wandelen in de eigen buurt, dat is onder andere in het Parkbos. Maar ook daar gelden de coronamaatregelen. Zo is het belangrijk om ook tijdens een wandeling 1.5 meter afstand te houden met andere wandelaars. 
Tips preventie Corona virus
  • 27 maart 2020

Seniorenraad annuleert activiteiten

De maatregelen in de strijd tegen het covid19-virus zijn de laatste dagen ingrijpend aangescherpt. Het is in het algemeen belang dat iedereen nu de nodige burgerzin aan de dag legt en zich aan de instructies i.v.m. ‘social distancing’ houdt.