Sociaal verhuurkantoor tijdens coronacrisis

  • 23 maart 2020

Ook Sociaal Verhuurkantoor Leie en Schelde volgt de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Alles over hun aangepaste dienstverlening vindt u hier:

Kandidaat-huurders

  • De zitdagen in de verschillende OCMW’s van het werkingsgebied gaan voorlopig niet door. Kandidaat-huurders kunnen dus tijdelijk geen afspraak meer maken met een huurbegeleider om zich in te schrijven op de wachtlijst.
  • Inschrijvingen op de wachtlijst blijven wel mogelijk door:

1. op de website de inschrijvingsbundel te downloaden.
2. in de OCMW’s van het werkingsgebied een blanco inschrijvingsbundel op te vragen (dat kan telefonisch bij het Sociaal Huis via 09 282 78 36) 
3. telefonisch of per mail contact op te nemen met een van de SVK-medewerkers (de contactgegevens vindt u hier). Aan de hand van uw rijksregisternummer zal de SVK-medewerker de bundel gedeeltelijk invullen en per post aan u bezorgen.
U kan de ingevulde en ondertekende inschrijvingsbundel, samen met de bewijsstukken  bezorgen per post (Zwanestraat 30, 9810 Nazareth), per mail (info@svkleieenschelde.be) of door alles af te geven in een van de OCMW’s van het werkingsgebied. 
We bezorgen u nadien het inschrijvingsbewijs.

Huurders

  • Elke huurder moet elke maand stipt de huurprijs (en eventuele huurlasten) blijven betalen. Het SVK moet immers zelf elke maand stipt de eigenaar-verhuurders kunnen betalen.
  • De geplande huisbezoeken gaan niet door.
  • Er worden voorlopig geen nieuwe huisbezoeken ingepland. De huurbegeleiders kunnen wel regelmatig telefonisch of per mail contact opnemen.
  • We blijven ook gewoon bereikbaar op werkdagen tijdens de kantooruren, klik hier
  • De klusjesdienst is slechts beperkt beschikbaar. Enkel voor de meest dringende problemen zullen we iemand kunnen langs sturen.

Indien u twijfelt, neemt u gewoon contact op.

Eigenaars

  • Ook voor de huidige eigenaars blijft het SVK elke dag bereikbaar (klik hier)
  • Prospecties van nieuwe panden kunnen helaas voorlopig niet doorgaan. We kunnen wel telefonisch of per mail al uw vragen beantwoorden en u alvast een idee geven over de huurprijs (en de vele andere voordelen) die u mag verwachten.

Geïnteresseerde eigenaar-verhuurders nemen best contact op met de coördinator via dimitri.zenner@svkleieenschelde.be of via 0479 64 71 64
 

Sociaal verhuurkantoor
Vennelaan 23
9830 Sint-Martens-Latem
België
Gesloten
08:30 - 12:00
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten