Vacature Poetsmedewerker (inschrijven tot en met 7 juni 2020)

Houdt u van poetsen, een grote portie zelfstandigheid en aangenaam sociaal contact? Doet u graag leefruimtes bij uw klanten blinken met een stralende glimlach? Dan bent u onze nieuwe collega poetsmedewerker! We hebben u nodig!

Uw profiel 
U poetst graag binnen verschillende huiselijke contexten en u past zich makkelijk aan aan uw verschillende klanten. U houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken en met uw oog voor detail ontsnapt er niets aan uw aandacht. Samen met de sociale dienst bent u het eerste, laagdrempelige aanspreekpunt voor uw klanten. U kan rekenen op de collegialiteit van een professioneel team en de ondersteuning van de thuiszorgcoördinator. U vindt discretie en veiligheid vanzelfsprekend. 

U herkent zich in een no-nonsense cultuur met collega’s die dagelijks het beste van zichzelf geven voor de klant en die werken vanuit een grote expertise en kennis. 

Uw attitude 
- oog voor kwaliteit, schoonheid en veiligheid
- klantgerichtheid
- discretie
- flexibiliteit
- actief communiceren: meldingsplicht
- probleemoplossend
- verantwoordelijkheidszin

Aanbod
U krijgt een aangename job in contractueel verband, onbepaalde duur, deeltijds met een minimum van 19u en een maximum van 28u. Uren zijn in onderling overleg te bespreken op basis van uw noden en die van de dienstencheque-onderneming.
Brutojaarsalaris D1-D3: 13.300- 20.700 (niet-geïndexeerd). Maximale overname van anciënniteit uit privé-sector, overheidsector of als zelfstandige. Loonsimulatie mogelijk op aanvraag. 
Maaltijdcheques van 8 euro, fietsvergoeding, maximale terugbetaling openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering, 26 dagen verlof, eindejaarstoelage, maximale ontwikkelingsmogelijkheid, vertrouwen en autonomie. Er wordt een werfreserve aangelegd van 2 jaar.  
 

Functiebeschrijving en selectieprocedure

De volledige functiebeschrijving vindt u onderaan deze pagina. De selectie bestaat uit een praktische proef en een mondelinge proef. Deze zijn voorzien in de tweede helft van juni 2020 onder voorbehoud van mogelijk coronamaatregelen.  Vermoedelijke aanstelling begin juli 2020. De gemeente zal alle voorzorgsmaatregelen nemen om de praktische proef in veilige omstandigheden te laten doorgaan.

Heeft u nog vragen?

Verdere informatie over de functie kunt u opvragen bij het secretariaat 09 282 17 10

Solliciteren? Dat kan online via het online sollicitatieformulier (klik hier) of u kan uw cv en motivatiebrief afgeven tegen ontvangstbewijs op het gemeentehuis (Dorp 1 9830 Sint-Martens-Latem). U kan uw sollicitatie ook aangetekend opsturen ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, Dorp 1 9830 Sint-Martens-Latem. 

Uw kandidatuur (motivatiebrief en CV) ontvangen we graag ten laatste op 7 juni 2020.