Tentoonstellingen

Actuele tentoonstellingen

Van 11 augustus 2019 t.e.m. 13 oktober 2019 loopt in de Latemse Kluis (Kapitteldreef 40) en in het nabijgelegen gemeentelijk museum Gevaert-Minne de tentoonstelling 'How to paint water - De Leie, stroom van inspiratie'. Meer info via de uit-kalender.

Algemeen tentoonstellingsbeleid

De cultuurdienst organiseert regelmatig exposities op diverse locaties zoals het gemeentelijk museum Gevaert-Minne en dit met verschillende partners.

Latemse kunstenaars kunnen eenmalig gebruik maken van de Brouwerij, Kunstkroeg en Pastorie in Deurle indien de tentoonstelling niet langer dan twee weekends duurt, de kunstenaar voor eigen risico verzekert en de expositie tussendoor geen belemmering vormt voor andere activiteiten.

Kunstenaars die de leeftijd van vijfenzeventig bereiken en afkomstig zijn uit Sint-Martens-Latem krijgen de mogelijkheid om hun werk tentoon te stellen in de gemeente en dit gedurende drie tot vijf weken.

Daarnaast neemt een Latems kunstenaar of de gemeente geregeld via bruiklenen deel aan tijdelijke exposities buiten de gemeente.

Enkele gemeentelijke verenigingen houden jaarlijks een expositie.

Lopende tentoonstellingen van partners in de gemeente en e-expo’s kunnen geraadpleegd worden via onderstaande links.

Websites

https://www.museumdd.be/
http://www.uitinsint-martens-latem.be
http://www.latemsekunstkring.be
http://latemscreatief.be/blog
http://www.fotoclublatem.be
http://lukiart.be

http://www.erfgoedbankleieschelde.be/

 

 

Dienst Vrije Tijd - Cultuur
Vennelaan 23
9830 Sint-Martens-Latem
België
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
13 april gesloten